info@bentinckfonds.nl

Sfeerimpressie

Foto's van recente activiteiten.
Bekijk alle fotoalbums

Benieuwd wat jij kunt doen?

Bekijk onze activiteiten

Geslaagd Bram Bartels G-toernooi bij SO Soest

06-06-2016

Zaterdag 4 juni werd voor de achtste keer in successie het Bram Bartels G-toernooi bij SO Soest gehouden. 

De wedstrijden kenden zonder uitzondering een zeer spannend verloop. Het scheidsrechtersteam had echter geen moeilijke dag en alles verliep vlekkeloos. De finales werden vakkundig geleid door Roelof Luinge en de prijsuitreiking werd zeer professioneel gedaan door niemand minder dan oud-Feyenoorder Peter Houtman.

Daarna kon het feest en de polonaise beginnen. Peter Beense en Wesley Bronkhorst zongen alsof ze aan een songfestival meededen. Ook de BBQ en de ijsjes smaakten heerlijk. Een gouden formule mogen we wel zeggen. Maar het feest was onmogelijk als SO Soest niet 40 grote en kleine sponsors en 78 vrijwilligers hadden gehad. Waarvoor hulde.

Bij de junioren ging de strijd tussen Only friends en CJVV. Pas na strafschoppen bleek Only Friends de beste te zijn. Bij de senioren werd na een spannende finale VSC de winnaar (tegen Waterloo)

SO Soest werd verrassend 2e in de poule, maar in de kruisfinales was de tegenpartij een maatje te groot. Maar ze hadden als extra prijs een fantastisch getekende poster van alle spelers. Die komt in het clubhuis te hangen.

Bij het Bram Bartels Toernooi wint iedereen! Met dat positieve gevoel en de nodige cadeaus keerden alle sporters, vrijwilligers en organisatie voldaan huiswaarts.

Voor de foto’s zie deze link> https://myalbum.com/album/cYMubR4kcOLO

Door Ed Groen is ook een zeer fraaie reportage gemaakt. Zie daarvoor deze link: http://myalbum.com/album/SN7efJjucHqD


Nieuwsoverzicht