info@bentinckfonds.nl

Sfeerimpressie

Foto's van recente activiteiten.
Bekijk alle fotoalbums

Benieuwd wat jij kunt doen?

Bekijk onze activiteiten

Schenkingen door het Bentinckfonds

In de loop der jaren heeft het Bentinck Fonds diverse schenkingen gedaan. Zomaar wat voorbeelden:

  • Een picknicktafel in de Soesterduinen op een magnifieke locatie langs het verharde pad bij de bunker, ongeveer 500 m. na de spoorwegovergang bij de Dolderse Weg / hoek Wieksloterweg O.Z.. Deze tafel is vernoemd naar Marijke Roest, Soester sportvrouw van het jaar 2004 en deelnemer aan de Paralympics bij zitvolleybal. Daarnaast is Marijke zes jaar bestuurslid geweest van het Bentinck Fonds. 

 

  • 't Fierhuis 2005 - Opening van het 't Fierhuis op 30 juni 2005. Een huis waar 12 jonge mensen met een verstandelijk handicap, samen, zelfstandig kunnen wonen. Het Bentinck Fonds heeft € 2.000,- geschonken voor de aanschaf van sport- en spelmaterialen.

 

  • Prof. Frits Redlschool 2005 -  een sport- en spelmateriaal aan de Prof. Fritz Redlschool aan de Birkstraat in Soest. Deze school, verbonden aan het UMC, is een school waar les wordt gegeven aan kinderen met een gedragsprobleem.

  • Aan de Stichting Ruitersportcentrum Dennendal werd in 2004 een bruine merrie met de naam "Indy" geschonken. Het was het afscheidscadeau van oud-voorzitter Jaap Ouwehand.