info@bentinckfonds.nl

Sfeerimpressie

Foto's van recente activiteiten.
Bekijk alle fotoalbums

Bowlen bij Bowling Overhees

Elke woensdagavond van september tot mei, heeft een twintigtal mensen met een verstandelijke beperking zijn wekelijkse bowlingavond. Vanaf 19:00 tot 20:00 uur is er volop spanning, spel en sensatie. De G-bowlers doen volop mee met de vereniging. Er zijn toernooien en er is een kampioensavond. Woensdagavond is de speelavond van het G-bowlen van de Soester bowlingvereniging. Uiteraard doen de G-bowlers mee aan verschillende toernooien en er is een kampioenschap.Voorzitter Hans Brehler van Bowling Overhees heeft de leiding.

 

Het G-Bowlingtoernooi van Bowling Overhees.

Sinds 11 april 2011 organiseert Bowling Overhees op de tweede donderdag in april een bowlingtoernooi voor spelers met een lichte verstandelijke beperking.

Tijdens de laatste editie stonden 56 deelnemers in de startblokken om te strijden voor de overwinning tijdens dit gratis evenement. Als start worden de spelers, allen afkomstig uit Soest en omgeving, getrakteerd op een snackbuffet. Daarna rollen al gauw de ballen over de banen en worden de eerste pins (kegels) omgegooid. De inzet is groot en de spanning is om te snijden. Wie zal de wisselbeker mee naar huis nemen?

Uiteindelijk gaat niemand met lege handen naar huis. Iedere deelnemer krijgt een herinneringsmedaille, want bij dit inmiddels traditionele evenement is iedereen winnaar.

Wil je meer informatie over dit toernooi? Neem contact op met het bestuur van Bowling Overhees. Kijk op www.bowlingoverhees.nl.


Foto's