info@bentinckfonds.nl

Sfeerimpressie

Foto's van recente activiteiten.
Bekijk alle fotoalbums

Kom Spinnen tijdens De Gildefeesten

KOM SPINNEN MET HET BENTINCK FONDS TIJDENS DE GILDEFEESTEN

SPORTEN IS VOOR IEDEREEN. “JE KUNT MEER DAN JE DENKT!”

Het Soester Bentinck Fonds gaat op 21 augustus opnieuw een avond lang spinnen voor het goede doel.

Dat wordt net als vorig jaar een knotsgekke, sportieve, gezellige avond. Een avond waar Soest nog lang over zal doorpraten. Een uniek evenement, nog nooit vertoond in Soest. We gaan tijdens het Landjuweel op dinsdag 21 augustus spinnen. Wij hebben ruimte voor 70 teams van zes personen. Elk team krijgt een spinningfiets en op die fiets moeten zoveel mogelijk kilometers afgelegd worden. Een mooie uitdaging voor die zes personen. Spinnen is een bekende cardio-oefening die op een fietsapparaat wordt uitgevoerd. Met je team ga je maximaal twee uur spinnen. Je lost elkaar af zodat je met elkaar veel kilometers aflegt. Het is de bedoeling om met elkaar meer kilometers af te leggen dan deze zomer in de Tour de France verreden wordt.

De slogan van het Bentinck Fonds is tenslotte ‘je kunt meer dan je denkt’ en dat willen wij met dit evenement ook duidelijk maken. Stel samen met collega’s, vrienden, buren en familie een team samen. Kom in sportieve kleding of in een originele outfit. Het gaat erom dat het leuk wordt, gezellig, sportief. Wij beloven een fantastisch feest. Gildesfeer en sportiviteit in één evenement. Dat wil je niet missen !.

Uiteraard wordt deze sportieve Gilde-avond op een leuke manier omlijst. Er is muziek van een Soester DJ. De bekende Soester presentator Jean Heijl praat de avond aan elkaar en er zijn prijzen te winnen. Onze ambassadeur Sam Janmaat zal zijn medewerking verlenen en natuurlijk is onze altijd sportieve burgemeester Rob Metz ook van de partij. Plezier staat voorop. Een leuke swingende after party is gegarandeerd. Het belangrijkste is dat iedereen een leuke en sportieve avond beleeft.

SPORTEN VOOR IEDEREEN: “JE KUNT MEER DAN JE DENKT”

Impressie van de Spinning Night 2017 kan je zie via dit Filmpje

AANMELDEN

Aanmelden kan via het e-mailadres info@bentinckfonds.nl.

Inschrijvingskosten voor een team van 6 personen is € 30,00 per persoon, dus in totaal € 180,00. Aangezien het Bentinck Fonds een ANBI-status heeft kan het inschrijfgeld als gift opgegeven worden bij de belastingdienst. U krijgt na inschrijving een factuur waarmee u het inschrijfgeld kunt voldoen.

DE EERSTE TEAMS HEBBEN ZICH GEMELD. VOL IS VOL. DUS HAAST JE ALS JE MEE WILT DOEN!

VERMELD BIJ DE INSCHRIJVING HET VOLGENDE:
  • NAAM TEAM: 
  • NAAM TEAMCAPTAIN:
  • ADRES:
  • E-MAILADRES:
  • NAMEN TEAMLEDEN (INDIEN BEKEND): 

Wij kijken uit naar een fantastische sportieve Bentinck/Gilde-avond.

De organisatie: 

  • Eric Borgts
  • Evelien Janmaat
  • Christien Visser
  • Niels van Looveren
  • Peter Beijer