info@bentinckfonds.nl

Sfeerimpressie

Foto's van recente activiteiten.
Bekijk alle fotoalbums

Rolstoeltennis bij TV De Toss

Sporten terwijl je in een rolstoel zit? Dat kan. Het is leuk, ontspannend en gezond. De Toss, tennisvereniging, op de Bosstraat in Soest-Zuid biedt heel veel mogelijkheden voor rolstoeltennis. In het voorjaar wordt weer gestart met rolstoeltennis. Kom dan langs en maak kennis met deze sport voor mindervaliden.

Heb je een fikse blessure of een beperking? Je hoeft niet passief langs de lijn te zitten. Sporten is voor iedereen mogelijk. Let op: je kan meer dan je denkt.  Rolstoeltennis is misschien wel wat voor jou. Natuurlijk is deze tak van sport geschikt voor jong en oud. Robbert van de Hoef geeft de training op een smashcourtbaan. Dit type baan is rolstoelvriendelijk. Kom gerust langs. Dankzij het Bentinck Fonds en De Toss is deze trainingsmogelijkheid gerealiseerd.

Wil je deelnemen aan het rolstoeltennis bij De Toss, of ken je iemand die wellicht mee zou willen doen? Aarzel niet en neem contact op met Marijke Roest. Zij is te bereiken via e-mailadres Marijke.roest@casema.nl . Van harte aanbevolen.


Foto's