• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

1167,11 voor Bentinck Fonds bij Rabo Clubkas Campagne

dinsdag 26 juni 2018

Dinsdagavond 26 juni werd in theater Flint in Amersfoort de bijeenkomst voor leden van de Rabobank Amersfoort Eemland gehouuden. Tijdens deze bijeenkomst werden er boeiende lezingen gehouden, door onder meer Reiner van den Berg, over duurzaam ondernemen en het reduceren van voedselverspilling. Aan het slot van de avond werden de cheques uitgereikt aan de 123 deelnemende verenigingen en stichtingen die zich hadden ingeschreven voor de Clubkas Campagne. 

Leden van de Rabobank mochten de afgelopen periode vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen of stichtingen. Maar liefst 10.000 stemmen zijn er gegeven en een aantal daarvan ging naar het Bentinck Fonds! Voorzitter Eric Borgts mocht uit handen van José Smeekes van de ledenraad van Rabobank Amersfoort Eemland een cheque ontvangen ter waarde van € 1167,11. Wat een mooi bedrag!

Alle mensen die op het Bentinck Fonds gestemd hebben willen wij bij deze hartelijk bedanken!! Het geld gaat zeker een goede bestemming krijgen!

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier