• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Word lid van de club van 100

Het Bentinck Fonds helpt mensen met een beperking om te gaan sporten en bewegen. Gemiddeld kost het € 100,00 om één persoon één jaar te laten sporten. Help ons dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken!

Wij helpen bij voorkeur zo lang het nodig is, en dus langere tijd. Dan helpt het enorm als  het Bentinck Fonds trouwe supporters heeft. Trouwe supporters die ons graag elk jaar helpen. Jaarlijkse hulp kan eenvoudig gerealiseerd worden, namelijk door lid te worden van de Club van 100.

Steun het Bentinck Fonds. Word lid van de Club van 100.

Als lid van De Club van 100 ontvangt u onze nieuwsbrief en wordt u uitgenodigd voor onze grote evenementen. U heeft de optie uw naam op onze website te vermelden. Bedrijven hebben de optie hun bedrijfslogo toe te voegen. Bedrijven krijgen ook voorrang bij promotiemogelijkheden bij evenementen.

Het Bentinck Fonds heeft de ANBI-status. Als lid van de Club van 100 mag u als donateur van het Bentinck Fonds de contributie van de Club van 100 aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Maar wat nog veel belangrijker én leuker is: wanneer u lid wordt van de Club van 100 krijgt u een stevige cap met het logo van het Bentinck Fonds. Ideaal voor vakantie, fiets- of wandeltochten. 

Word lid van de Club van 100

Type lidmaatschap *
Geslacht *

* Velden zijn verplicht

Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier