• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Word vriend van het Bentinck Fonds

Het Bentinck Fonds helpt mensen met een beperking om te gaan sporten en bewegen. Gemiddeld kost het € 100,00 om één persoon één jaar te laten sporten. Help ons dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken!

Wij helpen bij voorkeur zo lang het nodig is, en dus langere tijd. Dan helpt het enorm als  het Bentinck Fonds trouwe supporters heeft. Trouwe supporters die ons graag elk jaar helpen. Jaarlijkse hulp kan eenvoudig gerealiseerd worden, namelijk door vriend te worden van het Bentinck Fonds.

Steun het Bentinck Fonds. Word Vriend!

Als Vriend van het Bentinck Fonds ontvangt u onze nieuwsbrief en wordt u uitgenodigd voor onze grote evenementen. U heeft de optie uw naam op onze website te vermelden. Bedrijven hebben de optie hun bedrijfslogo toe te voegen. Bedrijven krijgen ook voorrang bij promotiemogelijkheden bij evenementen.

Het Bentinck Fonds heeft de ANBI-status. Als Vriend van het Bentinck Fonds mag u uw bijdrage aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Ook leuk: wanneer u Vriend van het Bentinck Fonds wordt krijgt u (zolang de voorraad strekt) een stevige cap met het logo van het Bentinck Fonds. Ideaal voor vakantie, fiets- of wandeltochten. 

Let op: indien u toezegt minimaal vijf jaar jaarlijks te schenken is uw gift fiscaal verrekenbaar.
Het Bentinck Fonds heeft de ANBI-status. Met een schenking die u doet over een periode van vijf jaar, in gelijke delen, maakt u optimaal gebruik van fiscale mogelijkheden. Het bedrag dat u schenkt is zonder plafond aftrekbaar. Hiervoor volstaat het invullen van het formulier “Overeenkomst periodieke gift in geld”. U kunt dit formulier downloaden op de site van de belastingdienst. De overeenkomst bestaat uit twee formulieren. U dient beide in te vullen, te ondertekenen en aan ons secretariaat te sturen (Clauslaan 15 3761 CX Soest). Het exemplaar voor de schenker ontvangt u vervolgens door ons ondertekend retour.

Word Vriend van het Bentinck Fonds

Type lidmaatschap *

* Velden zijn verplicht

Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier