• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

De G van G-voetbal bij SO Soest

Je bent in balbezit en vanuit een ooghoek zie je de keeper voor zijn doel staan. Je probeert het gewoon...waarom niet? Een schot van zeker vijftien meter afstand. Met een fraaie boog gaat de bal net over de vingertoppen van de keeper. Doelpunt!! Jouw team staat met 1-0 voor. Medespelers komen juichend op je af. Je hebt gescoord in een voetbalwedstrijd.

G-voetbal is leuk. Het geeft mensen met een beperking de gelegenheid om in de buitenlucht te bewegen en om deel uit te maken van een voetbalvereniging. Voetbalverenigingen zijn sociale bolwerken, waar veel georgnakiseerd wordt en waar sociale contacten snel gemaakt worden. In Siest ondersteunt het Bentinck Fonds het G-team van SO Soest. 

Zo geven wij jaarlijks een donatie ten behoeve van de organisatie van het Bram Bartels G-voetbaltoernooi dat sinds 2009 door SO Soest op de laatste zaterdag van mei of begin juni gehouden wordt. Clubs uit alle windstreken voetballen dan op de Bosstraat. Een sfeervol toernooi waar veel toeschouwers op af komen. SO Soest won tijdens het Sportgala 2010 de “Bentinck Fonds Prijs”. Een ondersteuning in geld die wij geven aan een instelling of organisatie die mindervaliden stimuleren om te sporten.

Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier