• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Ons doel

Je kunt meer dan je denkt!

Vrienden maken, bewegen, zweten, spierpijn krijgen. Juichen om een overwinning, treuren om een nederlaag. Gezamenlijk winst vieren of verlies verwerken. Sporten is als het leven zelf. Alles zit erin. Het is niet alleen bewegen, maar ook ontmoeten en ontspanning. Wij zijn van mening dat iedereen die maar enigszins kan bewegen daarvoor de gelegenheid moet krijgen.  

Bewegen is voor iedereen
Een handicap is geen beperking om te gaan sporten. Die boodschap dragen wij graag uit. Kent u mensen in uw omgeving die zich opgesloten voelen door hun beperking? Wij komen graag met hen of met hun ouders/verzorgers in contact. Het Bentinck Fonds heeft de middelen en de contacten om letterlijk voor beweging te zorgen. 

Evenementen
Met onze aanwezigheid bij evenementen en het zelf organiseren van aansprekende evenementen willen wij de doelstelling van Het Bentinck Fonds bij het publiek in Soest en omgeving duidelijk maken. Zoals:

  • Het Feest op de Pedalen. Dit sportieve spinning-evenement is in 2017 en 2018 tijdens de feesten van het Groot Gaesbeeker Gilde gehouden;
  • G-Cross tijdens de Sylvestercross op Oudjaarsdag.

Het motto
Je kunt meer dan je denkt! Een actief sportend leven moet voor iedereen mogelijk zijn. Ook mensen met een beperking hebben talenten en die mogen zij ontwikkelen en benutten. 

Wilt u een aanvraag doen voor financiele ondersteuning? Via deze pagina vindt u alle informatie

Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier