• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

G-Honkbal bij de Knickerbockers

De knuppel in je hand, pet op je hoofd en de blik gericht op de werper. Over een aantal tellen gaat de bal jouw kant op. Moeilijk? O...best wel. Maar de afgelopen week heb je zoveel geoefend dat je de bal nu echt kan raken. Je kunt tenslotte meer dan je denkt. Daar komt die. In werkelijkheid duurt het een halve seconde voordat die bal er is. Maar door je concentratie lijkt alles in slow motion te gaan. De bal draait jouw kant op en op het juiste moment zwaai je de knuppel. Je tikt de bal precies op zijn kop. De weg naar het eerste honk is vrij.

De Soester honk- en softbalvereniging De Knickerbockers is in januari 2014 gestart met G-honkbal.  Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking worden trainingen en wedstrijden georganiseerd op het complex aan de Bosstraat in Soest (naast het terrein van SO Soest). In het najaar wordt hiervoor sporthal Beukendal gebruikt.

Meer informatie is te verkrijgen bij

Coördinator G-Honkbal team

Marijke Roest

tel. 06-34378557

hbgteam@knicks.nl

of

Voorzitter Knickerbockers

Sjoerd Visser

 tel: 0634347353

Voorzitter@Knicks.nl

Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier