• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Wedstrijd Soester Elftal levert 900,00 op voor Bentinck Fonds

zaterdag 8 september 2018

Zaterdag 23 juni speelde het Soester Elftal (een team samengesteld uit spelers van SO Soest, SEC, VVZ'49, Hees en 't Vliegdorp) een wedstrijd tegen de voormalige profvoetballers van FC Utrecht. Tijdens de wedstrijd werd aandacht besteed aan het Bentinck Fonds. Zo deed onze ambassadeur Sam Janmaat de aftrap en werd er door de commissieleden van het Soester Elftal gecollecteerd voor ons fonds. 

Dankzij de sponsorinkomsten en de collecte kon er een cheque van maar liefst € 900,00  overhandigd worden aan het Bentinck Fonds. Vrijdag 7 september kreeg onze voorzitter Eric Borgts het waardepapier uitgereikt door Jochum de Jong, voorzitter van Stichting Het Soester Elftal. Het Bentinck Fonds is blij met dit mooie bedrag. Het stelt ons in staat om onze doelstelling te verwezenlijken en dat is: zoveel mogelijk mensen met een beperking aan het bewegen krijgen. Dankzij de sporters van het Soester Elftal kunnen we opnieuw mensen helpen!

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier