• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Succesvol Bentinck Fonds indoor G-Honkbal toernooi van HSV de Knickerbockers

maandag 4 februari 2019

Zaterdag 2 februari 2019 werd het landelijke G-Honkbaltoernooi plaats in Beukendal gehouden. Het toernooi werd georganiseerd door HSV de Knickerbockers. Vijf teams uit verschillende delen van Nederland waren aanwezig: HSV Saints uit Rotterdam, The Red Caps uit Leusden, twee teams van North Stars uit Amsterdam en natuurlijk het eigen G-Honkbalteam van de Knickerbockers.

Het Bentinck Fonds is hoofdsponsor van het toernooi. Onze voorzitter Eric Borgts was dan ook aanwezig om de prijzen uit te reiken bij dit gezellige en sfeervolle toernooi. Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen, maar voor de honkballers van HSV Saints uit Rotterdam was de terugreis nog net iets specialer omdat zij met de eerste prijs naar huis gingen. 

Dankzij de vele vrijwilligers van HSV de Knickerbockers werd het toernooi een sportief en gezellig evenement. .

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand voor wie G-Honkbal ook leuk kan zijn, kom dan op 2 februari naar Sporthal Beukendal, er is altijd een mogelijkheid om mee te doen.

Het G-team traint op dit moment op zaterdagmorgen van 11-12 uur in de Willaert Gymzaal boven de Bowlingbaan van Overhees. Nieuwe spelers zijn van harte welkom. Dus wil je een keer komen honkballen kom dan naar één van de trainingen. Vanaf eind maart trainen we weer buiten op het sportcomplex van de Knickerbockers.

 Voor meer Informatie: Coördinator G-Honkbal Marijke Roest

E: hbgteam@knicks.nl

www.knicks.nl

 

 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier