• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Succesvol Bram Bartels G-toernooi bij SO Soest

maandag 25 mei 2015

Zaterdag 23 mei werd bij SO Soest voor de zevende keer in successie het Bram Bartels G-toernooi gehouden. Het werd, zoals vanouds, een sfeervol evenement dat alleen maar winnaars kende. Barend de Zoete schreef namens de organisatie een prachtig verslag dat wij u niet willen onthouden.

 

Wat een fantastische dag was het 7e Bram Bartels G-Toernooi. Speciaal dit jaar was het thema “ Ik hou van Holland”. Nog nooit eerder begonnen we met regen, maar iedereen was er al, dus wat maakte het uit.  En we hebben bij SO Soest gelukkig een ruime overdekte tribune! De opening was een bekend, maar altijd weer een bijzondere happening, met Lotte en Bram Bartels, Wilfred Genee, Gert Kruys en nieuwe rising (sponsor)star: Joost Michgelsen.

Vanaf 11.30 uur was het droog en werd iedereen snel weer warm, de G-voetballers waren al warm door het spel.

De wedstrijden kenden zonder uitzondering een zeer spannend verloop. En ja hoor daar kwam de zon aan en iedereen werd nog vrolijker dan ie al was.

De finales werden vakkundig geleid door Roelof Luinge en de prijsuitreiking werd zeer professioneel gedaan door niemand minder dat oud Feyenoorder en tegenwoordig ook stadionspeaker Peter Houtman.

Daarna kon het feest en de polonaise beginnen. Andre Hazes, kwam speciaal voor deze dag terug op aarde, de BBQ smaakte heerlijk en de cadeautjes werden zeer enthousiast ontvangen !

Een gouden formule mogen we wel zeggen. Maar was onmogelijk als we niet 40 kleine en grote sponsors en 78 vrijwilligers hadden gehad. Waarvoor hulde.

Bij de junioren was CJVV winnaar, gevolgd door de beide teams van Only Friends en Patria. Bij de senioren werd na een zeer spannende finale VSC de winnaar. Ook bij de senioren werd Only Friends 2e en 3e. IJsselmeervogels werd zeer verdienstelijk 4e. SO Soest 1 haalde op penalty’s net de kruisfinales niet maar werd vervolgens keurig 5e in dit sterke deelnemersveld. SO Soest 2 behaalde de 16e plaats. 

Maar gelukkig wint bij het Bram Bartels Toernooi iedereen! Met dat positieve gevoel keerden alle sporters en vrijwilligers voldaan huiswaarts.

Via deze link kunt u heel veel foto's bekijken. Een impressie volgt hieronder. 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier