• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Bezoek aan laatste seizoenstraining van MHC Soest L&G hockey

woensdag 10 juni 2015

De afgelopen week bezochten wij een training van het L&G Hockey bij MHC Soest. Het enthousiasme van de sporters is aanstekelijk. Het plezier van de trainers en begeleiders is een genot om te zien. Wij laten u graag kennis maken met deze mooie tak van sporten voor mensen met een beperking.

De training was de laatste reguliere training van het seizoen. Het laatste evenement dus van een druk, maar leuke sportieve jaargang waarin onder meer een wedstrijd werd gespeeld tegen de "buren" van AMHC Amersfoort. Een happening waar bij MHC Soest met veel plezier op werd teruggekeken.

Bij de laatste training was er een select groepje van zes fantiekelingen aan de gang. De sporters hadden het zichtbaar heel erg naar hun zin. Er werd hard en geconcentreerd gewerkt. Zo werd de passing flink aangescherpt. De frisdrankflessen werden met uiterste precisie omgeslagen.

Het partijtje dat volgde, draaide na een een rustig begin toch uit op een fanatiek potje. Dat kwam ook omdat de hockyers fanatiek werden aangemoedigd. Vooral Bram Bartels (bekend van het G-voetbal van SO Soest) liet zich horen. Hij moedigde iedereen (en zijn vriendin in het bijzonder) luidkeels aan. Oh wat waren de meiden blij toen ze in de laatste minuut scoorden.

Daarna volgde de medaille-uitreiking, waar alle spelers, Merel, Sophie An, Marijn, Danny, Frederik en Martine, hun dik verdiende "plakken" na een een leuk en leerzaam seizoen in ontvangst mochten nemen.

De komende week is er een feestelijke afsluiting van het seizoen en daarna wordt het lekker genieten van de vakantie.

Na vele jaren grote inzet voor het L&G hockey op MHC Soest zullen José Hoekstra en Reina Bavinck het stokje overdragen aan hun opvolgers Marian van Hoven en Louis Penning. Met veel enthousiaste begeleiders, regelmatig aangevuld met spelers en speelsters uit Dames 1 en Heren 1, ligt er een mooie basis om volgend jaar met hetzelfde enthousiasme en gezelligheid door te gaan!

Gelukkig hebben we de foto's nog. Hieronder een fraaie impressie van deze laatste training en via deze link kan je nog veel meer foto's bekijken.

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier