• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

De Bentinck Fonds prijs

donderdag 10 juli 2014

Het Bentinck Fonds bestaat sinds 1971. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan werd tijdens het Sportgala 2011 een geldprijs uitgereikt aan het G-voetbal van SO Soest.

Het bestuur van de voetbalvereniging was blij met de prijs. Op de website van SO Soest is een artikel geplaatst waar te lezen en te zien is hoe de prijs door toenmalig voorzitter Armand Trippaers symbolisch wordt overhandigd aan Johan van der Leeden, één van de vele begeleiders van het G-voetbal.

De prijs is een bevestiging dat SO Soest in 1999 een juiste keuze heeft gemaakt met de introductie van het G-voetbal. Het G-voetbal is een toegevoegde waarde voor de vereniging.

De G-spelers brengen een vrolijke, informele sfeer en zijn inmiddels volledig geïntegreerd binnen SO Soest.

Het bestuur en de leiding van het G-voetbal hebben de Bentinck Fonds-prijs geïnvesteerd voor diverse doeleinden. Materiaaluitbreiding, het beroemde Bram Bartels Toernooi en het "trainingskamp" in Portugal zijn enkele voorbeelden.

 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier