• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Bijzonder geslaagd Bram Bartels Toernooi

zondag 16 juni 2019

Het begin van de dag was nog wat onstuimig en regenachtig, maar op het moment dat Wilfred Genee de microfoon ter hand nam ging het wolkendek open. Onder prima omstandigheden werd zaterdag de elfde aflevering van het Bram Bartels Toernooi gespeeld. Teams uit alle windstreken streden om de bokalen, om de eer én om de VI-onderbroeken die door Wilfred Genee beschikbaar waren gesteld. Het Bentinck Fonds was een van de sponsors van dit door La Dolce Vita en SO Soest georganiseerde toernooi. 

Het thema was Hollywood. Dus dat betekende Gouden Jasjes, cheerleaders en opvallende auto's langs de drukbevolkte velden. 

Wilfred Genee zorgde voor enthousiasme bij de deelnemers. Dat weet hij elk jaar op hilarische en originele wijze te verzorgen. Gert Kruys hield een pittige warming-up en hierna waren de voetballers aan de beurt. Ondertussen werd de sfeer hoog gehouden door de levende muziek die langs de velden met trommels en fluit ritmisch geluid ten gehore bracht. 

De finales bij zowel de jeugd als de senioren werden geleid door topscheidsrechter Kevin Blom. Hierna werden de prijzen uitgereikt.  Het was een fantastische dag die met een heerlijke barbecue en het optreden van een zanger werd afgesloten. Gelukkig hebben we de foto's nog. De redactie maakte foto's van de opening die te zien zijn onderaan dit artikel. Hierbij ook foto's van Ed en Gerda Groen die u via deze link kunt bekijken.

Impressie Warming Up

Impressie Parade

Op naar het twaalfde Bram Bartels Toernooi in 2020. 

De Einduitslag:

Jeugd
1. CJVV
2. Only Friends
3. DVSU J1
4. Patria
5. IJsselmeervogels
6. Kon. HFC
7. KDO
8. DVSU J2

Senioren
1. Uitgeest
2. Hercules
3. TEC
4. SO Soest
5. Only Friends
6. VVJ
7. Delta Sports
8. Woudenberg
9. VEP
10. Zeewolde
11. KDO
12. Rhelico
13. CJVV
14. DVSU
15. VRC
16. Bloemendaal

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier