• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

De Sylvester G-cross is voor iedereen!

woensdag 1 januari 2020

De weersomstandigheden waren perfect tijdens de G-cross 2019. Met 35 mannen en vrouwen en een aantal begeleiders stonden we aan de start en gingen we er vol voor tijdens de 600 meter door het duinzand. Een heerlijke prestatieloop met na afloop een prachtige prijs voor iedereen. Ook tijdens de Sylvester G-cross is het duidelijk. Je kunt meer dan je denkt.  

Een heerlijk rondje hardlopen, de wind door je haren voelen waaien, heel veel  enthousiaste mensen langs het parcours zien juichen en klappen voor JOUW prestatie. Even doorbijten om de finish te halen, want het gaat niet vanzelf door het mulle zand. En dan de beloning. Je hebt het gehaald. Wat knap! Dat was de ervaring van al die deelnemers aan de Sylvester G-Cross. Een mooi event dat is gesponsord door het Bentinck Fonds, met als co-sponsor de Lindenhof in Soest.

We tellen nu al af naar 31 december 2020 voor de volgende G-Cross!

Hieronder een filmpje van de start. 

 

 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier