• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

SOESTER G-HONKBALTOERNOOI BIJ THE KNICKERBOCKERS

dinsdag 21 februari 2017

Ook mensen met een beperking kunnen honkballen

SOEST - Zaterdag 25 februari wordt het Soester G-Ball competitietoernooi gehouden in sporthal Beukendal aan de Beukenlaan in Soest. Zes honkbalteams doen mee met dit toernooi waar de Olympische gedachte hoogtij viert. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Ouders of verzorgers van mensen met een beperking denken vaak dat honkbal niks is voor hun kind. Het tegendeel is waar. Letterlijk iedereen kan en mag meedoen. De spelregels worden aangepast aan de handicap van de deelnemer. Het gebeurt dikwijls dat spelers dan door de tegenstander geholpen worden. Het Bentinck Fonds ondersteunt het G-honkbal. ‘Je kunt meer dan je denkt’. Deze slogan gaat perfect op voor het G-honkbal.

Aan het toernooi, dat in de Soester sporthal Beukendal wordt gehouden, doen zes teams uit het hele land mee. Portland Poema’s, Saints Rotterdam, twee teams van North Stars Amsterdam, Redcaps Leusden en uiteraard The Knickerbockers doen mee. Stuk voor stuk teams waarbij spelvreugde en ontspanning voorop staan. Zeker is dat onze voorzitter Eric Brogts op 25 februari zes winnaars kan begroeten. Iedereen heeft plezier deze dag.

Het G-honkbal bij The Knickerbockers uit Soest kan nog wel wat versterking gebruiken. Het G-honkbaltoernooi op 25 februari is in ieder geval een mooi moment om kennis te maken met de sport. De start is om 9:00 uur. Natuurlijk is de entree gratis. De prijsuitreiking is om 15:30 uur. Iedereen is van harte welkom om sfeer te proeven.

 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier