• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Eerste teams voor Spinning Landjuweel hebben zich reeds gemeld

vrijdag 7 april 2017

De eerste schapen zijn al over de dam gespind. Het Bentinck Fonds organiseert een Spinningnight. Maandag 21 augustus is de Gildetent omgetoverd in een Spinninghal waar minimaal 100 teams van vijf personen zoveel mogelijk kilometers afleggen op een spinfiets. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Bentinck Fonds.

Dat wordt een knotsgekke, sportieve, gezellige avond. Een avond waar Soest nog lang over zal doorpraten. Een uniek evenement, nog nooit vertoond in Soest. We gaan tijdens het Landjuweel op 21 augustus spinnen. Spinnen is een bekende cardio-oefening die op een fietsapparaat wordt uitgevoerd. Dat gaan we doen met minimaal 500 mensen. Wij hebben ruimte voor 100 teams van vijf personen. Elk team krijgt een spinningfiets en op die fiets moeten zoveel mogelijk kilometers afgelegd worden. Een mooie uitdaging voor die vijf personen. Met je team ga je maximaal twee uur spinnen. Je lost elkaar af zodat je met elkaar veel kilometers aflegt. Het is de bedoeling om met elkaar meer kilometers bij elkaar te spinnen dan deze zomer in de Tour de France verreden worden.

De slogan van het Bentinck Fonds is tenslotte ‘je kunt meer dan je denkt’ en dat willen wij met dit evenement ook duidelijk maken. Stel samen met collega’s, vrienden, buren en familie een team samen. Kom in sportieve kleding of in een originele outfit. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Het gaat erom dat het leuk wordt; gezellig en sportief. Wij beloven een fantastisch feest. Gildesfeer en sportiviteit in één evenement. Dat wil je niet missen !.

Uiteraard wordt deze sportieve Gilde-avond op een leuke manier omlijst. Er is muziek van een Soester DJ. De bekende Soester presentator Robbert Meeder praat de avond aan elkaar en er zijn prijzen te winnen. Onze ambassadeur Sam Janmaat zal zijn medewerking verlenen en natuurlijk is onze altijd sportieve burgemeester Rob Metz ook van de partij. Plezier staat voorop. Een leuke swingende after party is gegarandeerd. Het belangrijkste is dat iedereen een leuke en sportieve avond beleeft.

Het eerste team dat wij mochten inschrijven krijgt een prominente plek op onze site. Gefeliciteerd dames. Wij wensen jullie veel succes met de voorbereiding. Voor jullie ligt een mooie zomer met waardevolle trainingsuren.

AANMELDEN

Aanmelden kan via het e-mailadres info@bentinckfonds.nl.

Inschrijvingskosten voor een team van 5 personen is € 30,00 per persoon, dus in totaal € 150,00. Aangezien het Bentinck Fonds een ANBI-status heeft kan het inschrijfgeld als gift opgegeven worden bij de belastingdienst. U krijgt na inschrijving een factuur waarmee u het inschrijfgeld kunt voldoen.

DE EERSTE TEAMS HEBBEN ZICH REEDS GEMELD. VOL IS VOL. DUS HAAST JE ALS JE MEE WILT DOEN!

VERMELD BIJ DE INSCHRIJVING HET VOLGENDE:
·NAAM TEAM: 
·NAAM TEAMCAPTAIN:
·ADRES:
·E-MAILADRES:
·NAMEN TEAMLEDEN (INDIEN BEKEND): 

Wij kijken uit naar een fantastische sportieve Bentinck/Gilde-avond.

De organisatie: 

  • Eric Borgts
  • José Smeekes
  • Tialda Bakkum
  • Niels van Looveren
  • Peter Beijer

 

Van links naar rechts:

Petra Arlar, Sandra Peters, Margret Bosman, Marja Brouwer, Maria Brouwer

Zittend:

Trudy v.d. Deijssel

 

 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier