• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Querijn Hensen strijdt in Rotterdam Qualification Meet om ticket voor Tokio

maandag 9 november 2020

Zwemcentrum Rotterdam is van 3 tot en met 6 december het toneel van de Rotterdam Qualification Meet (RQM). Alle Nederlandse topzwemmers strijden deze dagen om tickets voor de Olympische en Paralympische Spelen van Tokio 2021 te behouden of te verdienen. Ook de door het Bentinck Fonds ondersteunde Querijn Hensen gaat op de RQM uitkomen, om zich voor de Paralympische Spelen, volgend jaar in Tokio te kwalificeren. 

Querijn Hensen maakt een goede kans op kwalificatie. De 19-jarige zwemmer uit Soest heeft de kwalificatielimiet al in eerdere wedstrijden gehaald. 

De RQM waar Querijn in december aan meedoet is ter vervanging van de ONK (Open Nederlandse Kampioenschappen) dat vanwege COVID-19 werd geschrapt. Querijn vertelt over de RQM: ,,Aan deze wedstrijd mag je meedoen op uitnodiging en alleen degene die potentieel kans hebben op kwalificatie worden uitgenodigd. De RQM vindt plaats in het Zwemcentrum Rotterdam. We zijn nu druk bezig met voorbereiden voor deze enorm belangrijke wedstrijd. Ik kijk er echt naar uit."

Het Bentinck Fonds wenst Querijn veel succes tijdens de RQM. Je kunt meer dan je denkt. Dat laat Querijn zien. 

Meer info:

RQM

 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier