• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Discussieer mee over het sport- en beweegaanbod in Soest!

zaterdag 23 januari 2021

Vind jij het leuk om je mening te geven over hoe wij het totale sport- en beweegaanbod in Soest het beste online aan kunnen bieden? Schrijf je dan hier in om mee te doen aan een online groepsdiscussie. De discussie duurt ongeveer 1,5 uur en als dank voor je tijd ontvang je een gepaste vergoeding.

Onder leiding van een ervaren gespreksleider bespreken we hoe mensen online zoeken naar een nieuwe sport- of beweegactiviteit. Van fanatieke tot recreatieve sporters, van dansers tot wandelaars: iedereen is welkom om mee te praten! Schrijf je nu in op www.markteffect.nl/sportakkoordsoest. Dit onderzoek wordt georganiseerd vanuit het Sportakkoord Soest. Voor aanvullende informatie, mail naar sportakkoord@soest.nl  #sport #soest #sportakkoord

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier