• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

'Blauwe Sterren' van start bij SO Soest

maandag 15 maart 2021

“Ons zoontje is bijzonder, is speciaal en wil voetballen”. Dat was de vraag van een ouderpaar die hun zoontje wilde laten voetballen bij voetbalvereniging SO Soest. Het bestuur van SO Soest heeft de ambitie om iedereen die wil voetballen een plaats te kunnen bieden. Vanaf 1999 heeft de vereniging al G-voetbal in 'het pakket'. Vanaf heden komt daar G-voetbal voor jeugdspelers bij, genaamd: 'De Blauwe Sterren'.

Het Bentinckfonds heeft, samen met SO Soest, de handschoen opgepakt en  een (her)start gemaakt met Jeugd-G-voetbal aan de Bosstraat Oost. Zondag 14 maart jl. was de kick-off; de eerste zes deelnemers verzamelden zich voor hun eerste training.

Marijke Roest, van de Beweegmakelaars Soest (SWOS) was ook aanwezig; zij gaat vanuit haar werk óók proberen meer deelnemers aan het voetballen te krijgen; zij is al in gesprek met meer gegadigden. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via dirk.blok@so-soest.nl

Van ontwikkelingen rondom de ‘blauwe sterren’ en de betrokkenheid van het Bentinckfonds zult u in de komende weken op de hoogte worden gehouden

De trainingen worden gegeven door Merijn Vos en Debby Korf. Elke zondag om 10:00 uur bij goed weer, maar ook als het regent!

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier