• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Querijn Hensen naar Tokyo

woensdag 21 april 2021

Het is officieel! Querijn Hensen is voorgedragen om mee te gaan naar de Paralympische spelen in Tokyo. De Paralympische zwemmer uit voorheen Soest (tegenwoordig woont Querijn in Amersfoort) gaat zich de komende maanden intensief voorbereiden op de Spelen die van 24 augustus tot en met 5 september in de Japanse hoofdstad worden gehouden. Naast de trainingen in het High Performance Center (HPC) in Amersfoort staat er een trainingsstage in Rio Maior (Portugal), een World Series-wedstrijd in Berlijn en een trainingsstage in het Turkse Belek op het programma.

Uiteraard wensen wij Querijn heel veel succes. Het is mooi dat een door ons gesteunde sporter dit succes heeft binnengehaald. Je kunt meer dan je denkt!

Meer info over de Paralympics van Tokyo en de uitzending van de zwemmers namens Nederland, lees onderstaand bericht van de KNZB:

Bericht KNZB

Volg Querijn op zijn persoonlijke pagina:

Querijn

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier