• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Samen aan het bad

vrijdag 5 november 2021

Heb je iets met zwemmen en water, bewegen en wil je een leuke zaterdagmorgen hebben? Dan is dit je kans. Een goed gevoel krijgen om wat voor anderen te betekenen en mogelijk te maken. Ervoor zorgen dat mensen met een beperking iedere zaterdagmorgen lekker kunnen zwemmen en mee kunnen doen aan bijvoorbeeld dertig minuten aquagym, daar zou jij voor kunnen zorgen. Van september tot juli, bijna iedere zaterdagmorgen van 9.00-10.30 uur zorgen er vrijwilligers voor wat materialen in en rond het zwembad of geven een half uurtje aqua gym aan mensen die dat zo nodig hebben.

De huidige vrijwilligers kunnen wel wat ondersteuning gebruiken.  Deze zwem activiteit is onderdeel van het Bentinck Fonds. Je wordt vrijwilliger van het Bentinck Fonds en de SWOS zorgt voor een vrijwilligersovereenkomst zodat je verzekerd bent. Zwemlocatie: Sportboulevard de Engh, Dalweg 181, Soest. Krijg je helemaal zin om dit te gaan doen?

Neem dan contact op met het Secretariaat van de SWOS voor een kennismakingsgesprek en maak jezelf en een ander blij!                

Mail: info@swos.nl of bel: 035-6023681

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier