• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Nieuw logo voor de Blauwe Sterren van SO Soest

maandag 29 november 2021

“Ons zoontje is bijzonder, is speciaal en wil voetballen”. Dat was de vraag van een ouderpaar die hun zoontje wilde laten voetballen; spelen in een regulier team was moeilijk. 

SO Soest heeft, samen met het Bentinck Fonds, de handschoen opgepakt en  een (her)start gemaakt met Jeugd-G-voetbal aan de Bosstraat Oost. In maart 2021 is hiermee gestart. De Blauwe Sterren van SO Soest! 

Marijke Roest, van de Beweegmakelaars Soest (SWOS) gaat vanuit haar werk óók proberen meer deelnemers aan het voetballen te krijgen; zij is al in gesprek met meer gegadigden.

De trainingen worden gegeven door Merijn Vos en Debby Korf van SO Soest. 

Het Bentinck Fonds gaat de Blauwe Sterren in een nieuwe outfit steken met daarbij een spiksplinter nieuw logo. Met hulp van Roberth Revier hebben wij bijgaand logo ontworpen en mede dankzij de sponsoring van Intersport Van Dam lopen de Blauwe Sterren er weer netjes bij. We zijn er trots op. Het nieuwe logo is het beeldmerk voor een mooie toekomst van de voetballers van de Blauwe Sterren.

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier