• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Clubkleding voor de Blauwe Sterren van SO Soest

maandag 14 februari 2022

Het Bentinck Fonds kreeg het verzoek om mee te werken aan clubkleding voor de Blauwe Sterren van SO Soest. De Blauwe Sterren vormen het jeugd-G-team van de blauw-witte vereniging aan de Bosstraat. Toen wij dit eind vorig jaar in een bestuursvergadering bespraken was het voltallige bestuur direct enthousiast. 

Wij hebben natuurlijk al een band met het G-voetbal van SO Soest. De band die wij met het senioren-G-team hebben opgebouwd is mede tot stand gekomen door de sponsoring van het jaarlijkse Bram Bartels G-toernooi. Ook zijn twee sponsorborden van het Bentinck Fonds respectievelijk met Wonnink Zonwering en Intersport van Dam langs veld 3 van SO Soest te zien.

Het was even zoeken naar een gepast logo voor de Blauwe Sterren, maar ook dat is gelukt.

Na het opnemen van de maten, het bestellen bij Intersport van Dam en de nodige administratie was het op zondagmorgen 13 februari in de kantine van SO Soest eindelijk zover.

De kledingpakketten, bestaande uit een trainingsbroek, trainingsjasje, short en shirt werden met veel applaus ontvangen.

Na een traktatie, krentenbol of gevulde koek, verzorgd door het Bentinck Fonds, deden sommige spelers en speelsters hun kleding direct aan en gingen doen waar zij eigenlijk voor kwamen, lekker een balletje trappen onder leiding van Merijn Vos en Debby Korf. 

Met dank aan:
Roberth Revier van Revier Grafisch Beheer
Intersport van Dam
Jan Frommink van Studio JanAlleman
Peter Beijer van Woordvaardig

Eric Borgts
voorzitter Bentinck Fonds

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier