• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Bram Bartels Toernooi 2022 - veel plezier in tropische temperaturen

maandag 27 juni 2022

Het Bram Bartels Toernooi is weer terug van weggeweest. Dit event mocht, na het voetbalkamp en het Internationaal Toernooi, weer gehouden worden op de velden van SO Soest. Ook dit grote spektakel mondde uit in een geweldige dag, of zoals de organisatoren het noemen: 'De leukste dag van het jaar'. 

De opening door Wilfred Genee, DJ Thijs Prinsen met leuke muziek, de Oranje aankleding, de vlekkeloos leidende arbiters, het omroepen van Anke Rauch, de kundige EHBO'ers, het hardwerkende barteam onder leiding van Ton, de vele voetbalwedstrijden, de finales onder leiding van Kevin Blom, de vele sponsors, de prijsuitreiking van Pascal Bosschaart en het grote BBQ-feest na afloop. Er zijn zo veel hoogtepunten te melden.

Het was een geweldige dag onder tropische omstandigheden. Gelukkig werd er flink gesmeerd en was er voldoende water voor iedereen. 

Al die medewerkers hebben er voor de voetballers uit alle windstreken een fantastich feest van gemaakt. De organisatie van dit unieke toernooi staat als een huis. Op naar het 13de Bram Bartels Toernooi in 2023. Het Bentinck Fonds ondersteunt het graag. 

Ed Groen was een van de vele aanwezigen tijdens het 12de Bram Bartels Toernooi. Hij maakte heel veel foto's tijdens dit unieke evenement. Uiteraard kunt u de foto's ook bekujken via onderstaande knop.

Foto's Ed

Hoewel het meedoen belangrijker was dan het winnen en er voor iedereen een mooie beker klaar stond willen wij voor de statistieken toch de eindstanden publiceren:

Senioren
1. FC Uitgeest
2. VSC Utrecht
3. TEC Tiel
4. SO Soest
5. 't Harde
6. VEP
7. NVC
8. Woudenberg
9. Jong Hercules
10. VRC
11. Only Friends
12. JSV
13. KDO De Kwakel
14. Brederodes
15. CJVV
16. Bloemendaal

Jeugd
1. Eldenia
2. NVC
3. Only Friends
4. Patria
5. IJsselmeervogels
6. Amersfoort United
7. NSC Nijkerk
8. KDO De Kwakel

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier