• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Soester Wandelweekend in augustus

dinsdag 12 juli 2022

Je kunt meer dan je denkt...ook voor rolstoelers

Heerlijk wandelen tijdens het Soester Wandelweekend door de afwisselende omgeving van Soest & Baarn. De routes van het Soester Wandelweekend brengen jou over landgoed De Paltz, langs Paleis Soestdijk en door duinen, heide, bossen en Vliegbasis Soesterberg: genoeg om je over te verwonderen! Dagelijks kun je kiezen voor een wandeltocht van 10, 20 of 30 km. De 4e editie van het Soester Wandelweekend vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2022.

Kies je voor een weekendinschrijving, dan wandel je twee dagen dezelfde afstand. Wil je twee dagen meewandelen, maar een verschillende afstand per dag wandelen? Dat kan ook, maar kies dan voor twee keer een daginschrijving.

Ook voor rolstoelers

De 3,5 km route van het Soesterwandelweekend op zondag 21 augustus is rolstoeltoegankelijk. Onderweg is een stempelpost en pauzepost bij Het Gagelgat. De begeleider mag gratis mee! Bestuursleden van het Bentinck Fonds bemannen de stempelpost! Inschrijven vóór 8 augustus!

Voor meer info en inschrijven klik op onderstaande knop:

Wandelweekend 2022

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier