• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Bentinck Fonds en gemeente Soest sponsoren tillift voor zwemmers

maandag 20 februari 2023

Het Bentinck Fonds faciliteert sinds jaar en dag zwemmen voor mensen met een lichamelijke beperking in Sportboulevard De Engh aan de Dalweg in Soest. Vanaf zaterdag 18 februari kunnen de zwemmers die dat willen gebruik maken van een tillift om veilig in en uit het water te kunnen gaan.

,,Wij zijn blij met dit gezamenlijke initiatief”, zei sportwethouder Osman Suna, terwijl hij met een paar drukken op de knop officieel de eerste zwemmer met behulp van de gloednieuwe tillift in het water bracht. 

De wethouder doelde op de ideeën van beweegmakelaar Marijke Roest, het Bentinck Fonds, Albert Cristina locatiemanager Optisport en sportambtenaar Marlon van Zal. Dankzij hun inspanningen kunnen de zwemmers met behulp van de aangschafte tillift veilig het water in en uit.

Een uitgebreid beeldverslag met daarbij reacties van Osman Suna en voorzitter Eric Borgts via onderstaand filmpje:

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier