• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Succesvol G-Bowlingtoernooi bij Bowling Overhees

woensdag 26 april 2023

Zoals de traditie voorschrijft werd tijdens de tweede donderdag van april het jaarlijkse traditionele G-bowlingtoernooi gehouden. Het aantal inschrijvingen was iets minder dan de voorgaande jaren. Lessons learned: volgend jaar gaan we nog eerder communiceren dat dit evenement op de agenda staat.

Maar gelukkig waren er nog genoeg deelnemers om er een gezellige middag van te maken. Het lekkere eten, uiteraard verzorgd door Wilco en zijn team, waarbij zijn dochter en zoon ook meehielpen, ging er goed in. Alleen wat doperwtjes en worteltjes bleven over😉

Daarna heeft iedereen fanatiek voor de eerste prijzen gestreden. Sommigen behoorlijk fanatiek. Dit alles onder toezicht van Hans Brehler en zijn vrouw Ada, samen met de G-bowlinggroep van de woensdagavond en Wilco van Bowling Overhees de organisatoren van dit toernooi.

Uiteindelijk na een uurtje strijden werden de eerste drie prijzen uitgereikt door Wilco, waarna iedereen een welverdiende medaille kreeg, onder andere omgehangen door Eric Borgts voorzitter van het Bentinck Fonds, de hoofdsponsor van dit evenement. 

Woensdagavondbowling
Elke woensdagavond van september tot mei, bowlen twintig G-bowlers van 19:00 tot 20:00 uur. De G-bowlers doen volop mee met de vereniging. Er zijn toernooien en er is een kampioensavond. Woensdagavond is de speelavond van het G-bowlen van de Soester bowlingvereniging. Uiteraard doen de G-bowlers mee aan verschillende toernooien en er is een kampioenschap.Voorzitter Hans Brehler van Bowling Overhees heeft de leiding. Interesse? Neem contact op met het bestuur van Bowling Overhees. Kijk op
 www.bowlingoverhees.nl.

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier