• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Het Bentinck Fonds dankt Haringparty Soest voor donatie van 1000 euro

dinsdag 19 september 2023

Het Bentinck Fonds heeft maandag 18 september 2023 een genereuze donatie van 1000 euro mogen ontvangen van de Haringparty Soest. Onze voorzitter, Eric Borgts, had de eer om namens ons fonds de cheque in ontvangst te nemen uit handen van de Soester Zakenkring. De uitreiking vond plaats in restaurant de Soester Duinen. 

De Haringparty Soest is een jaarlijks evenement dat de lokale gemeenschap samenbrengt en een platform biedt om liefdadigheid en gemeenschapszin te bevorderen. Dit jaar kon de haringparty na vier jaar weer gehouden worden. Wij zijn vereerd om deel uit te maken van de 18 goede doelen die werden ondersteund door de opbrengst van dit fantastische evenement, dat plaatsvond in juni van dit jaar.

Onze missie is altijd geweest om mensen met een beperking de kans te geven om te bewegen, te groeien en te genieten van een actief leven. Dankzij de gulle bijdrage van de Haringparty Soest kunnen we onze doelen blijven nastreven en onze programma's uitbreiden om nog meer mensen te bereiken. Als extra goed doel hebben wij onze zwemmers uitgekozen voor de besteding van dit bedrag. 

Het Bentinck Fonds heeft zich altijd ingezet voor inclusie en gelijke kansen voor iedereen, ongeacht hun beperking. We geloven dat sport en beweging niet alleen fysieke voordelen bieden, maar ook het zelfvertrouwen vergroot, vriendschappen smeedt en de kwaliteit van leven verbetert. Met de steun van organisaties zoals de Haringparty Soest kunnen we deze visie verwezenlijken en meer gemeenschappen betrekken bij ons werk.

Eric Borgts: ,,We willen de Soester Zakenkring en alle betrokkenen bij de Haringparty Soest hartelijk bedanken voor hun voortdurende inzet voor lokale goede doelen en hun onvermoeibare steun aan onze missie. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van mensen met een beperking en hen de kans bieden om te schitteren."

Bentinck Fonds - Je kunt meer dan je denkt

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier