• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Het Zwemseizoen bij Optisport De Engh gaat van start

zaterdag 23 september 2023

Het is die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken - het zwemseizoen bij Optisport is weer begonnen! Het Bentinck Fonds is verheugd om te zien dat zoveel mensen enthousiast zijn om weer te genieten van verfrissende duiken en gezellige zwemmomenten. Hoewel het zwembad nog niet helemaal gereed is voor gebruik, hebben onze zwemmers en vrijwilligers alles in het werk gesteld om het zwemseizoen van start te laten gaan.

Bij aankomst bij het zwembad is het duidelijk dat er nog wat werk aan de winkel is. Het straatwerk rond de entree is nog niet voltooid, wat de toegang tot het zwembad bemoeilijkt. Maar dit heeft de moedige zwemmers niet weerhouden om met een beetje extra inspanning binnen te komen en te genieten van hun favoriete wateractiviteiten.

Een speciale vermelding verdient onze supervrijwilliger, Aad, die weer volop in actie is, samen met en voor Rouzbeh.

Het Bentinck Fonds kijkt uit naar een geweldig zwemseizoen bij Optisport en bedankt alle betrokkenen voor hun steun en toewijding.

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier