• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

 In Memoriam Paul Walter 

maandag 1 april 2024

Met diepe droefheid delen wij mede dat ons geliefde voormalig bestuurslid, Paul Walter, op 27 maart 2024 is overleden op de leeftijd van 84 jaar. Namens het Bentinck Fonds wil ik onze oprechte condoleances betuigen aan zijn familie en geliefden.

Paul Walter was niet zomaar een bestuurslid; hij was een man van bevlogenheid, humor en vrolijkheid. Beroemd en berucht om zijn soms lange, doch altijd boeiende anekdotes wist hij eenieder te boeien en te vermaken. Zijn liefde voor racefietsen was algemeen bekend, evenals zijn onvermoeibare inzet voor zijn praktijk. Zo heeft hij, kort voor zijn pensioen, nog de hele praktijk geautomatiseerd.
Vriendelijk, bedachtzaam en vol humor, zo herinneren wij Paul. Zijn talent voor woordspelingen en grappen was ongeëvenaard. Hoewel hij in het bestuur niet per se bekend stond als de man van de details en de financiën, had hij vooral oog voor de doelstelling van het Bentinck Fonds. Je kunt meer dan je denkt! Jarenlang heeft hij zich met passie en toewijding ingezet als bestuurslid.

Als hartstochtelijk PSV-fan bracht Paul zijn passie voor sport tot uiting. Maar bovenal was hij een verstandig en bedachtzaam man, met een eigen mening en een sportieve geest. Een ware gezinsman met interesse in alles en iedereen, altijd vriendelijk en bereid tot een goed gesprek.

Paul Walter zal diep gemist worden, maar zijn inspirerende geest zal voortleven in onze herinneringen en in het werk dat hij heeft verricht voor het Bentinck Fonds. Vaarwel, Paul, je was een fijne bestuurscollega.

Eric Borgts
Voorzitter Bentinck Fonds

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier