• Bentinck beweegt mensen
 • Bewegen brengt vriendschap
 • Iedereen mag sporten
 • Samen sporten (in Soest) stimuleert
 • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Doe mee met De Spinning Night 2.0 tijdens Gildefeesten 2018

maandag 28 mei 2018

SPORTEN IS VOOR IEDEREEN. “JE KUNT MEER DAN JE DENKT!”

Voor de tweede keer in successie nodigt Het Bentinck Fonds Soester sportievelingen uit om een avond lang te spinnen voor het goede doel.

Locatie: Gildetent Ferdinand Huycklaan

Datum: 21 augustus 2018

Wij dagen jullie opnieuw uit voor een knotsgekke, sportieve, gezellige avond. Want jullie waren erbij, vorig jaar tijdens het Soester Landjuweel. Het werd een avond waar Soest nog lang over heeft doorgepraat. Een uniek evenement, dat op verzoek van velen herhaald wordt. Tijdens de Gildefeesten gaan we op dinsdag 21 augustus opnieuw spinnen.

Om je geheugen op te frissen leggen wij uit wat de bedoeling is: Spinnen is een bekende cardio-oefening die op een fietsapparaat wordt uitgevoerd. Wij hebben ruimte voor 70 teams van zes personen. Elk team krijgt een spinningfiets en op die fiets moeten zoveel mogelijk kilometers afgelegd worden. Een mooie uitdaging voor die zes sportievelingen. Met je team ga je maximaal twee uur spinnen. Je lost elkaar af zodat je met elkaar veel kilometers aflegt. Het is de bedoeling om met elkaar meer kilometers bij elkaar te spinnen dan deze zomer in de Tour de France verreden worden.

De slogan van het Bentinck Fonds is tenslotte ‘je kunt meer dan je denkt’ en dat willen wij met dit evenement ook duidelijk maken. Stel samen met collega’s, vrienden, buren en familie een team samen. Kom in sportieve kleding of in een originele outfit. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Het gaat erom dat het leuk wordt; gezellig en sportief. Wij beloven een fantastisch feest. Gildesfeer en sportiviteit in één evenement. Dat wil je niet missen !

Uiteraard wordt deze sportieve Gilde-avond op een leuke manier omlijst. Er is muziek van een Soester DJ. De bekende Soester presentator Jean Heijl praat de avond aan elkaar en er zijn prijzen te winnen. Onze ambassadeur Sam Janmaat zal zijn medewerking verlenen en natuurlijk is onze altijd sportieve burgemeester Rob Metz ook van de partij. Plezier staat voorop. Een leuke swingende after party is gegarandeerd. Het is belangrijk dat iedereen een leuke en sportieve avond beleeft.

SPORTEN IS VOOR IEDEREEN: “JE KUNT MEER DAN JE DENKT!”

Het Bentinck Fonds is in 1971 opgericht ter "bevordering van sportbeoefening en recreatie voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking". In de afgelopen 45 jaar heeft het Bentinck Fonds veel mensen kunnen ondersteunen. Sporten is voor iedereen. Sporten is niet alleen gezond, het zorgt ook voor sociale contacten. Het haalt mensen uit hun isolement en zorgt voor plezier en zelfvertrouwen. Niet voor niks is onze slogan: ‘Je kunt meer dan je denkt!’ Het Bentinck Fonds is faciliterend voor de mindervalide sporter. Niet alleen met financiële middelen, maar ook met “handjes”. Dankzij ons breed netwerk in de gemeente Soest en omgeving kunnen wij een ondersteunende en adviserende rol op ons nemen bij activiteiten of evenementen. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan het Bentinck Fonds. Zo kunnen nog meer mensen met een beperking ondersteund worden in hun sport.

Impressie van de Spinning Night 2017 kan je zien via dit filmpje

AANMELDEN

Aanmelden kan via het e-mailadres info@bentinckfonds.nl.

Inschrijvingskosten voor een team van zes personen is € 30,00 per persoon, dus in totaal € 180,00. Aangezien het Bentinck Fonds een ANBI-status heeft kan het inschrijfgeld als gift opgegeven worden bij de belastingdienst. U krijgt na inschrijving een factuur waarmee u het inschrijfgeld kunt voldoen.

DE EERSTE TEAMS HEBBEN ZICH REEDS GEMELD. VOL IS VOL. DUS HAAST JE ALS JE MEE WILT DOEN!

VERMELD BIJ DE INSCHRIJVING HET VOLGENDE:

 • NAAM TEAM: 
 • NAAM TEAMCAPTAIN:
 • ADRES:
 • E-MAILADRES:
 • NAMEN TEAMLEDEN (INDIEN BEKEND): 

Wij kijken uit naar een fantastische sportieve Bentinck/Gilde-avond.

De organisatie: 

 • Eric Borgts
 • Niels van Looveren
 • Peter Beijer
 • Evelien Janmaat

 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier