• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Rabobank ClubSupport. Stem op het Bentinck Fonds

maandag 4 oktober 2021

Van 4 oktober tot 25 oktober 2021 kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ben je lid van de Rabobank Amersfoort Eemland? Dan kun je op het Bentinck Fonds stemmen vanaf 4 oktober. De opbrengst gebruiken wij om mensen met een beperking aan het sporten en bewegen te krijgen. 

Wat is de Rabobank ClubSupport? 
Jaarlijks ondersteunt de Rabobank veel verenigingen en stichtingen in Amersfoort, Soest, Baarn, Eemnes, Hoevelaken en Leusden. Met Rabobank ClubSupport heeft elk lid van de Rabobank invloed op de verdeling van de sponsor- en donatiegelden van de Rabobank Amersfoort Eemland. Ben je lid van Rabobank Amersfoort Eemland dan kun je van 4 tot 25 oktober stemmen op je favoriete verenigingen en stichtingen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting om hun doel te realiseren.

Hoe kun je stemmen?
Door in te loggen in de Rabo-app of op de website van de Rabobank. Ga dan naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Zoek ons fonds op 'Bentinck'.  Daarna kan je nog op twee andere clubs stemmen. 

Hoeveel geld voor het Bentinck Fonds?
De waarde van een stem is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen. Deze kan dus na 25 oktober worden bepaald. Dit doet de Rabobank door het totaal beschikbare bedrag  te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Verenigingen en stichtingen ontvangen de waarde van een stem maal het aantal uitgebrachte stemmen. 

De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne gaat ons fonds gebruiken om mensen met een bperking te stimuleren om te bewegen en te sporten. Je kunt meer dan je denkt!.

Mogen wij op je stem rekenen? 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier