• Bentinck beweegt mensen
 • Bewegen brengt vriendschap
 • Iedereen mag sporten
 • Samen sporten (in Soest) stimuleert
 • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Meer dan geslaagd Bram Bartels Toernooi bij SO Soest

woensdag 13 juni 2018

Onder prachtige omstandigheden werd zaterdag 10 juni de jubileumaflevering van het Bram Bartels Toernooi bij SO Soest gespeeld. Voor de tiende keer streden teams uit alle windstreken om de bokalen, om de eer én om de VI-onderbroeken die door Wilfred Genee beschikbaar waren gesteld. 

De marine was overal aanwezig tijdens de tiende aflevering van het Bram Bartels Toernooi. Bram diende bij de marine en zijn oude maten waren overal te zien. Lotte, Bram en Stef Bartels hielden een indrukwekkende speech. Met een minuut stilte werd Bram Bartels herdacht en ook Martin van Leeuwen die enkele weken geleden plotseling overleed. Het was ontroerend, zeker ook toen The Last Post werd gespeeld. 

Wilfred Genee zorgde voor enthousiasme bij de deelnemers. Dat weet hij elk jaar op hilarische en originele wijze te verzorgen. Gert Kruys hield een pittige warming-up en hierna waren de voetballers aan de beurt. Ondertussen werd de sfeer hoog gehouden door de levende muziek die langs de velden met trompet en trommel Nederlandse en buitenlandse meestampers ten gehore bracht. 

Naarmate het toernooi vorderde steeg ook het kwik naar tropische temperaturen. Het was erg warm op de velden van SO Soest.De kruisfinales werden daarom maar door het nemen van penalty's beslist. De finales bij zowel de jeugd als de senioren werden geleid door voormalig topscheidsrechter Dick Jol. Hierna reikte oud-Ajacied en voormalig international Sonny Silooy de prijzen uit.  Het was een fantastische dag die met een heerlijke barbecue en het optreden van een zanger werd afgesloten.  Ed Groen en Jan Frommink maakten foto's die u via onderstaande linkjes kunt bekijken. 

Op naar het elfde Bram Bartels Toernooi in 2019. 

Fotoalbum van Ed Groen: Foto's Ed

Fotoalbum van Jan Frommink: Foto's Jan

Uitslag Junioren

 1. DVSU Forza Friends
 2. Rhelico
 3. CJVV en Patria (gedeelde derde plaats)
 4. Only Friends J2
 5. KDO De Kwakel
 6. Only Friends J1
 7. Zuidland

Sportiviteitsprijs voor Patria

Uitslag Senioren

 1. Zeewolde
 2. TEC
 3. VEP
 4. Faja Lobi
 5. Only Friends
 6. VRC
 7. Waterloo
 8. SO Soest
 9. CJVV
 10. ASV Fortius
 11. BVC Bloemendaal
 12. DVSU Forza Friends
 13. CJVV 2
 14. IJsselmeervogels
 15. Argon
 16. KDO De Kwakel
Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier