• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Rolstoeltennis bij BTV De Geeren

Sporten terwijl je in een rolstoel zit? Dat kan. Het is leuk, ontspannend en gezond. Even oefenen en dan ben jij behendig genoeg om met een fore- of backhand jouw tegenstander te verrassen. Forty - love ! Lekker tennissen bij BTV De Geeren in Baarn.

BTV De Geeren in Baarn biedt heel veel mogelijkheden voor rolstoeltennis. In het voorjaar start het rolstoeltennis-seizoen. Kom dan langs en maak kennis met deze sport.

Heb je een fikse blessure of een beperking? Je hoeft niet passief langs de lijn te zitten. Sporten is voor iedereen mogelijk. Je kunt altijd meer dan je denkt.  

Rolstoeltennis is misschien wel wat voor jou. Natuurlijk is deze tak van sport geschikt voor jong en oud. Henk de Vries geeft de training op een rolstoelvriendelijke baan. Kom gerust langs. Dankzij het Bentinck Fonds en BTV De Geeren is deze trainingsmogelijkheid gerealiseerd.

Wil je deelnemen aan het rolstoeltennis bij BTV De Geeren, of ken je iemand die wellicht mee zou willen doen? Aarzel niet en neem contact op met Marijke Roest. Zij is te bereiken via e-mailadres Marijke.roest@casema.nl . Van harte aanbevolen.

Meer info? Lees dit artikel: Rolstoeltennis

Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier