• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Demonstratie Nicole den Dulk

maandag 27 oktober 2014

Top paradressuurruiter Nicole den Dulk vertoont haar mogelijkheden tijdens “Open huis” Prinses Máxima Manege.

Nicole den Dulk is een inspirerend voorbeeld van iemand die met enorme wilskracht en doorzettingsvermogen het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt. Een hoge dwarslaesie (verlamming vanaf de borst) heeft haar er niet van weerhouden om met haar paard de top in de dressuur te bereiken!

Nicole is paralympisch dressuurruiter en winnares van twee bronzen medailles tijdens de Wereldruiterspelen in Caen. Tijdens de opendag van de Prinses Maxima Manege toonde zij met een indrukwekkende demonstratie dat paardrijden mogelijk is voor iedereen; dus ook voor mensen die een dwarsleasie hebben. Je kunt meer dan je denkt! Dit is de filosofie van het Bentinck Fonds en dit sluit feilloos aan bij de visie van de manege. Bij de Prinses Maxima Manege ligt de focus namelijk op ieders mogelijkheden ongeacht zijn of haar beperkingen. Je kan je aan de Prinses Maxima manege verbinden als ruiter, vrijwilliger of door het geven van steun.

De foto's tijdens de demonstratie van Nicole den Dulk zijn genomen door Mel Boas. Op één van de foto's ziet u hoe Justus de Jong uit Soest (ruiter van de Prinses Maxima Manege) Nicole bedankt met een handkus.

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier