• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Bentinck Fonds en Sam Janmaat aanwezig bij Soester Elftal

zondag 24 juni 2018

Zaterdag 23 juni was een delegatie van het bestuur van het Bentinck Fonds aanwezig bij de wedstrijd van het Soester Elftal tegen de voormalige profs van FC Utrecht. De organisatoren van deze wedstrijd (mensen van de vijf Soester voetbalclubs) nodigden ons uit om aanwezig te zijn bij de wedstrijd. Aanleiding hiervan was het goede doel dat is uitgekozen voor de opbrengst van deze wedstrijd. Elk jaar kiest Stichting Het Soester Elftal een goed doel voor de netto-opbrengst. Dit jaar werd onze stichting uitgekozen.

Tijdens de wedstrijd werd er gecollecteerd voor ons goede doel. Natuurlijk was onze ambassadeur Sam Janmaat ook van de partij. Hij mocht de aftrap nemen van dit duel dat in een 5-1 overwinning voor het Soester Elftal eindigde. 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier