• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

De Virtual Sylvestercross ook voor iedereen! 

donderdag 17 december 2020

Dit jaar kan de échte Sylvester by Night en Sylvestercross in de Soester Duinen niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen. Eerder is aangekondigd dat er dit jaar als alternatief een a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross wordt georganiseerd, waarbij in de eigen omgeving (hard)gelopen of gewandeld wordt om het 'rare' jaar 2020 toch nog sportief af te sluiten. Verheugd zijn we, dat we dankzij de prettige samenwerking met het Bentinck Fonds een speciale Virtual G-cross kunnen organiseren. Lees daarover meer in dit bericht.

Je kunt meer dan je denkt !
Een beperking moet geen obstakel zijn om mee te doen met de Sylvestercross Dat geldt voor de échte Sylvestercross, maar ook voor 'Virtual' editie van dit jaar. Dit jaar wordt de Virtuele Sylvestercross gehouden en ook voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking is meedoen mogelijk. Het Bentinck Fonds neemt de inschrijfkosten voor haar rekening. Dus.. doe mee!
Doe jij mee met de Bentinck Fonds G-cross? Even lekker sporten op het einde van het jaar. Met nieuwe energie het oude jaar uit! Wie wil dat nou niet? 

Waar en wanneer? En hoe ver? 
In de periode van 27 t/m 31 december loop je een afstand van 1 kilometer in je eigen omgeving op een door jou gekozen (rustig) parcours. Uiteraard mag je een begeleider mee laten lopen.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Via de website van de Sylvestercross (zie knop onderaan deze pagina) schrijf jij je in. Direct daarna ontvang je een bevestigingsmail met wanneer je nadere informatie ontvangt. Op het afgesproken moment ontvang je een mail met:

  • de activeringscode voor de app en verdere uitleg;
  • een virtueel startnummer met je voornaam dat je kunt printen en tijdens het lopen opdoen;
  • toegang tot het live leaderbord/uitslagen.

Voor het lopen installeer je de app Racemap en activeer je de Virtual Bentinck Fonds Sylvester G-cross met de toegezonden unieke activeringscode/URL.

Je gaat (hard)lopen of wandelen op een van de 5 laatste dagen van dit jaar met de app en deze registreert de gelopen afstand en tijd. Op basis daarvan kun je direct na het hardlopen jouw resultaat terugzien op onze website en vergelijken met anderen.

Het tussentijds klassement wordt gedurende de wedstrijddagen continue bijgewerkt. In de 1e week van januari 2021 publiceren we een eind klassement per afstand.


Aandenken
Iedereen die heeft gelopen met de app krijgt een digitale oorkonde. Daarnaast krijgt iedere deelnemer weliswaar geen traditioneel stenen tegeltje, maar wel een originele herinnering aan deze Virtual editie begin januari 2021 thuisgestuurd (als je in Nederland woont).

Inschrijftermijn
Inschrijven is mogelijk t/m 29 december 2020 23.59 uur. Schrijf je snel in, want er geldt een limiet aan het aantal deelnemers voor de G-cross. Dus schrijf je vandaag nog in.

Het Bentinck Fonds betaalt voor mensen met een beperking de deelnamekosten.

Val je niet in de doelgroep dat kun je mee doen aan de a.s.r. Vitality Virtual Sylvesercross (2, 5 of 10 km). Daarvan bedragen de kosten €6,50 t/m 23 december en daarna €7,50. Van dat inschrijfgeld gaat een groot deel naar de Bas van de Goor Foundation, sporief met diabetes. Dus dan steun je ook een (ander) goed doel!  

Meer info over de Bentinck Fonds Virtual Sylvester G-cross 2020

Win actie! Social sharing 
Aan de loop hebben we een wedstrijd verbonden voor de mooiste en/of meest orginele beelden of opmerkingen van jouw loop. Per afstand hebben wij hiervoor 3 startbewijzen voor de Sylvestercross of Sylvester by Night voor de 40e editie op 30+31 december 2021 beschikbaar. Dat kan voor je zelf zijn, maar mag je ook cadeau doen aan iemand anders.  

Dus, loop je op een bijzondere plek, in een orginele outfit of dergelijke, of heb je een uniek gevoel dat je wilt delen, post dan een bericht op onze Facebook, Instagram of Twitter met #sylvestercross. Begin januari 2021 maken wij de prijswinnaars bekend!

Blijf gezond en gun anderen dat ook - houd je aan de coronamaatregelen
We hebben er alle vertrouwen in wanneer je meedoet dat jij je aan de dan geldende coronamaatregelen houdt. Dat betekent o.a. afstand houden, niet op drukke plekken lopen, niet in groepen, en ook niet allemaal naar de Soester Duinen gaan om daar op 31 december een rondje te lopen. Dan dragen we allemaal bij om gezond te blijven.  

Aanmeldknop

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier