• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Een gezond en gelukkig 2021

woensdag 23 december 2020

Beste sympathisanten, begunstigden, donateurs en sponsors van het Bentinck Fonds,

Het rare jaar 2020 loopt langzaam naar het einde. Gelukkig klopt 2021 op de deur, een jaar van hoop op betere tijden.

Laten wij erop vertrouwen dat 2021 weer een beetje normaal wordt. Want wat hebben wij zin in een feestje, een knuffel, of gewoon een hand! Ik weet niet hoe het u vergaat, maar als ik een film op TV zie waar mensen elkaar een hand geven, dan betrap ik mij erop dat vreemd te vinden....hoe raar is dat!

Over 2021 gesproken, dat is het jaar dat het Bentinck Fonds best een feestje mag vieren. Het is het jaar van ons gouden jubileum. Het Bentinck Fonds bestaat dan vijftig jaar! Graag houden wij u op de hoogte, hoe wij deze mijlpaal gaan vieren. In de volgende nieuwsbrieven meer.

Dan toch nog even terugblikken op 2020. We konden niet zo heel veel doen, maar een paar hoogtepunten willen wij u toch niet onthouden. In februari (toen kon het nog) hadden wij een geweldig bezochte en imponerende bijeenkomst bij Auto Smeeing over en met het verhaal van Soester Thom Kuus. Velen zullen dit zich nog herinneren. Later in het jaar konden wij eigenlijk alleen nog onze zwemmers op de zaterdagmorgen blij maken. Dit hebben wij uiteraard graag gedaan. Andere sporten waren door de coronamaatregelen niet toegestaan. Op topsportniveau hebben wij ook nog een lichtpuntje (zeg maar: een vuurtoren!) te melden. Querijn Hensen, hij wordt al jaren ondersteund door ons, wist zich begin december te kwalificeren op de rugslag voor de paralympische spelen in Tokyo. Hulde! Tot slot zijn wij verheugd dat wij door een snelle actie van ons in samenwerking met Atletiek Vereniging Pijnenburg, toch een soort van Bentinck Fonds Sylvester G-cross kunnen aanbieden. 

Zo werd 2020 in meerdere opzichten een bijzonder jaar voor ons.

Graag wens ik u heel fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021 (en verder) toe!

Met sportieve, feestelijke, groet,

Eric Borgts

Voorzitter Bentinck Fonds

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier