• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Rabo-stemmers bedankt voor jullie steun!

donderdag 4 november 2021

Het Bentinck Fonds deed mee aan de actie Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank mochten hun stem op ons uitbrengen. Dat hebben veel mensen (104 stemmen maar liefst) gedaan en daarom kunnen wij € 1014,58 op onze rekening bijschrijven. Geld waar we weer leuke dingen mee kunnen doen. Zie hieronder de tekst zoals die op de Rabo-clubpagina staat: 

Bentinck Fonds

Samenleving

Mensen die een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben kunnen zich beperkt voelen in hun sociale omgeving. Door hun handicap zien zij voor zichzelf geen mogelijkheden om actief mee te doen of lid te worden van een sportvereniging. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. Want sporten betekent: naar buiten, vrienden maken en contacten leggen! Wij bieden financiele ondersteuning (hoofdzakelijk aan verenigingen) en advies

Ons doel

Met het opgehaalde geld willen wij mensen met een beperking en/of verenigingen die zich hiervoor inzetten faciliteren zodat er door iedereen gesport kan worden. Ons streven is dat iedereen mag bewegen. Je kunt meer dan je denkt, ook als je een beperking hebt.

Versterken van lokale gemeenschappen

104 stemmen

€ 1014,58

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier