• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Rabo-stemmers bedankt voor jullie steun!

woensdag 12 oktober 2022

Het Bentinck Fonds deed mee aan de actie Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank mochten hun stem op ons uitbrengen. Dat hebben 67 mensen gedaan en daarom kunnen wij € 1033,66 op onze rekening bijschrijven. Geld waar we weer leuke dingen mee kunnen doen. Zie hieronder de tekst zoals die op de Rabo-clubpagina staat: 

Bentinck Fonds

Samenleving

Je kunt meer dan je denkt! Vrienden maken, bewegen, zweten, spierpijn krijgen. Juichen om een overwinning, treuren om een nederlaag. Gezamenlijk winst vieren of verlies verwerken. Sporten is als het leven zelf. Alles zit erin. Het is niet alleen bewegen, maar ook ontmoeten en ontspanning. Wij zijn van mening dat voor iedereen die maar enigszins kan bewegen een actief sportend leven mogelijk moet zijn. Ook mensen met een beperking hebben talenten.

Ons doel

De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne gaat ons fonds gebruiken om mensen met een beperking te stimuleren om te bewegen en te sporten. Dat doen wij door financiele steun maar ook door de aanschaf van middelen om (aangepast) te kunnen sporten.

Alle stemmers...hartelijk dank!!

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier