• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Bentinck Fonds nieuwsbrief - september 2023

dinsdag 19 september 2023

Na een flinke periode afwezig te zijn geweest hebben wij weer genoeg te melden voor de nieuwsbrief van het Bentinck Fonds. Allereerst onze excuses voor onze afwezigheid. Uw voorzitter is van augustus 2022 tot vorig maand de Schutterskoning van het Soester Gilde geweest. Een fantastische tijd waar ik samen met mijn vrouw met plezier op terug kijk. Sommige zaken gingen daardoor automatisch even op een lager pitje.  

Gelukkig hebben wij als Bentinck Fonds een geweldig bestuur en zijn de dagelijkse zaken meer dan goed opgepakt. Wat is er zoal afgelopen jaar bij het Bentinck Fonds gebeurd?

Denk aan de diverse jaarlijkse gebeurtenissen zoals de Bentinck Fonds Sylvester G-cross, het G-bowling toernooi bij Bowling Overhees, iedere zaterdag zwemmen, het Bram Bartels toernooi bij SO Soest, en dan vergeet ik vast nog iets.

Daarnaast had het Bentinck Fonds ook eenmalige activiteiten. Zo hebben wij vorig jaar mogelijk gemaakt dat voor onze zwemdeelnemers een nieuwe tillift is geplaatst in Sportboulevard De Engh. Iedereen die daar aan mee heeft gewerkt ontzettend bedankt!Blauwe Sterren SO Soest
Afgelopen jaar hebben wij ook op ons genomen om het G-jeugd voetbalteam De Blauwe Sterren van SO Soest van nieuwe kleding te voorzien. Inmiddels hebben zij enthousiast aan het eerste toernooi deelgenomen en is de tweede serie kleding ook al geleverd. Dank hierbij ook aan het meedenkende team van Intersport van Dam! Dit jeugd G-team staat onder de bezielende leiding van Merijn Vos. Merijn, ga vooral doorrrrr!In het verlengde daarvan hebben wij als Bentinck Fonds besloten om ook het senioren G-elftal van SO Soest te sponsoren. Ook zij lopen er fris en fruitig bij in nieuwe shirts met onder andere ons logo, en onze slogan ‘Je kunt meer dan je denkt!’. Een foto wordt spoedig gemaakt. 

Over mooie foto’s gesproken, de meeste foto’s van de Bentinck Fonds sporters worden gemaakt door Jan Frommink, van JanAlleman. Jan, vanaf hier hartelijk dank! Top!

Al deze mooie resultaten kunnen wij natuurlijk niet realiseren zonder onze vrienden van het Bentinck Fonds en onze sponsoren. Iedereen hartelijk dank!

Haringparty
Voorbeeld: op 18 september hebben wi
j duizend euro ontvangen van de Haringparty Soest, geweldig! Daar kunnen wij weer veel Soesters met een beperking van laten sporten, dit keer hadden wij onze zwemmers als goed doel aangedragen. 

Rabo ClubSupport
Waar wij ook de laatste jaren een mooi bedrag van tegemoet kunnen zien, is de
Rabo ClubSupport. Daar hebben wij uw hulp, als u lid bent van de Rabobank, bij nodig! U kunt uw stem uitbrengen op aangemelde clubs/verenigingen/goede doelen in Soest. Er kan gestemd worden tot en met 26 september.

Hoe werkt dit?

Stemmen via de Rabo App:
Log in op de app en ga naar ‘zelf regelen’ - ‘lidmaatschap’. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de blauwe knop ‘stem nu’. Hierna kun je  jouw stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs.

Stemmen via internet:
Log in op
 https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport . Rechts bovenaan zie je een blauwe knop met daarin de tekst ‘stem nu’. Klik hierop. Dan log je in zoals gebruikelijk. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’. Hierna kun je drie stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs.

Mogen wij op uw stem rekenen, al vast hartelijk dank! 

Eerstvolgende evenement? Waarschijnlijk de Bentinck Fonds Sylvester G-cross op oudjaarsdag. Inschrijving is reeds geopend!

Met sportieve groet,

Eric Borgts
voorzitter

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier