• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Sylvester G-cross was een succes

maandag 1 januari 2018

De eerste G-Sylvestercross schreeuwt om een vervolg op Oudejaarsdag 2018. Het was op de laatste dag van 2017 een meer dan geslaagde happening. Natuurlijk was het parcours door de regen heel zwaar. De sterke wind zorgte bovendien voor een extra moeilijkheidsgraad. Maar dat was allemaal geen beletsel voor 22 fanatieke G-lopers en hun begeleiders. Je kunt tenslotte meer dan je denkt.

De voorzitter van de atletiekbond zorgde voor het startschot en de G-crossers ploegden zich door het mulle zand. De 600 meters waren loodzwaar, maar daardoor is het juist extra fijn als je de prestatie hebt afgelegd. Het zorgt voor voldoening zo aan het einde van het jaar. De oliebollen smaken net iets lekkerder.

Burgemeester Rob Metz stond aan de finish om iedere loper persoonlijk de hand te schudden. Het drinken na afloop en een echte beker met opschrift 'Bentinck Fonds Sylvester G-cross 2017' waren tastbare momenten voor een geweldige middag.

foto's: Marijke Roest, Jacintha van den Breemer en Bert van den Broek

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier