• Bentinck beweegt mensen
  • Bewegen brengt vriendschap
  • Iedereen mag sporten
  • Samen sporten (in Soest) stimuleert
  • Uw steun zorgt voor beweging
Steun ons!

Menu

Sylvester G-cross een mooi hardloopfeest in de duinen

dinsdag 2 januari 2024

Het was ook dit jaar weer geweldig! De Sylvester G-Cross, sinds 2017 een belangrijk onderdeel van het Sylvesterfestijn, werd op Oudejaarsdag weer met veel plezier en fantisme door zeventien deelnemers voltooid.

Onze voorzitter Eric Borgts en bestuursleden Koen Vrijmoet en Niels van Looveren waren erbij en zij vertelden: ,,Weer of geen weer, 31 december is het altijd groot feest in de Soesterduinen. Wij zijn als Bentinck Fonds blij en trots dat wij mogen en kunnen aanhaken bij de Sylvestercross. De toporganisatie (waarvoor veel dank), de goede publiciteit, de bekendheid, de laagdrempeligheid van deze sport nodigen ertoe uit dat steeds meer mensen ons weten te vinden op de laatste dag van het jaar."

Het bestuur van het Bentinck Fonds is ervan overtuigd dat het deelnemersaantal van de Bentinck Fonds G-cross blijft stijgen.

Eric Borgts: ,,Wat een geweldig gezicht om “onze” deelnemers over de startlijn te zien gaan en te zien finishen. Daar doen we het voor! Dat maakt ons blij."

Niels van Looveren: ,,Een super afsluiting van 2023!"

Foto's van Jaap van de Broek zijn te zien op de website van de Sylvestercross. Kijk hier: foto's

Hieronder een impressie: 

Nieuwsoverzicht
Bentinck Fonds

Clauslaan 15
3761 CX Soest
Nederland

035 - 603 00 92
info@bentinckfonds.nl

Sport is voor iedereen

Lovenswaardige initiatieven van instellingen, verenigingen, bedrijven en particulieren zorgen ervoor dat mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Iedereen mag genieten van actieve sportbeoefening. Het Bentinck Fonds ondersteunt dat van harte.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier