info@bentinckfonds.nl

Sfeerimpressie

Foto's van recente activiteiten.
Bekijk alle fotoalbums

Benieuwd wat jij kunt doen?

Bekijk onze activiteiten

Geslaagde Spinning Night tijdens Landjuweel

22-08-2017

Het Bentinck Fonds werd vorig jaar door het Groot Gaesbeeker Gilde namens het Soester Landjuweel benaderd om een activiteit te organiseren tijdens de festiviteiten. Die uitdaging hebben wij aangepakt. Onze bestuursleden Eric Borgts en Niels van Looveren hebben samen met Tialda Bakkum, José Smeekes en Peter Beijer een sportieve avond georganiseerd: De Spinning Night.

Vooraf mochten wij als Bentinck Fonds meedoen met het defilé tijdens de openingsceremonie op vrijdag 18 augustus bij Paleis Soestdijk. Dat was indrukwekkend en ook heel gezellig met zoveel Soesters om ons heen. 

Maandagavond 21 augustus was het zover. In een sfeervolle, warme Gildetent gingen 48 teams van vijf personen spinnen, feestvieren en lol beleven. Onder leiding van spreekstalmeester Robbert Meeder en onze eigen ambassadeur Sam Janmaat werd het een onvergetelijk feest. Het openingswoord van Esther Vergeer was indrukwekkend. De waardevolle bijdragen van DJ Kees van Amersfoort, technicus Mark Remmerswaal en de mannen van Purple Haze, burgemeester Rob Metz en de medewerkers en barmensen van het Gilde mogen daarbij niet onvermeld blijven. 

We hebben maandagavond veel doelstellingen behaald. Het Bentinck Fonds moest voor het Soester publiek op de "kaart" gezet worden. Dat is gelukt. Wij wilden met deze actie geld binnenhalen voor ons goede doel (dat doel is mensen met een beperking aan het bewegen en sporten krijgen). Met een opbrengst van € 10.000,00 is dat ruimschoots gelukt. Daarnaast wilden wij voor heel veel Soesters een gezellig feestje organiseren en ook die opzet lijkt, gezien de lovende reacties, geslaagd.

Wij kunnen met trots en plezier terugkijken op een mooi evenement. Een prima opstart om de "Club van 100" van het Bentinck Fonds te starten. Daar gaan wij u binnenkort over informeren. 

Het evenement vraagt om continuering. Of dat gaat gebeuren laten wij u ook binnenkort weten. 

Speciaal woord van dank aan Rian Borgts die tijdens de vergaderingen het afgelopen jaar een prima gastvrouw was. Wij zullen de lekkere hapjes voorlopig moeten missen. 


Foto'sNieuwsoverzicht